JETT plasma

Behandlingar

JETT PLASMA Guld

90min från 5500kr

JETT Plasma är en mycket effektivt huduppstramande och hudföryngrande behandling, den reducerar rynkor och linjer, jämnar ut hudton och erbjuder en icke kirurgisk blefaroplastik (ögonlockslyft). JETT Plasma lämpar sig enbart för personer med hudtyp 1-3.

JETT Plasma behandlar bland annat

Ögonbehandling – ögonlockslyft, rynkreducering, vävnadsuppstramande

Pigmentbehandling – hyperpigmentering, ljusåldrad hud Ytliga dyskromier – lentigo, milier, skintags

Rökrynkor

Boka konsultation innan denna behandling.

JETT PLASMA konsultation

30min 300kr

Under konsultationen diskuterar vi dina önskemål och förväntningar. Vi planerar in ditt besök för behandling och du får kostnadsförslag.

Konsultationen är kostnadsfri vid behandling.

JETT PLASMA Silver

60min 1700kr

JETT Plasma Silver är en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. En behandling som verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat.

Behandlingen utförs som kur om 6 behandlingar. Första veckan utförs 2 behandlingar (3-4 dagars intervall) och resterande 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Rekommenderas som underhållsbehandling efter 2-3 månader.

JETT Plasma Silver passar alla hudtyper och årstider samt individanpassas med inslussning av aktiva serum för maximal preparatstimulerande effekt.

Boka konsultation innan denna behandling.